Wedstrijdkalender 2017

Nederland 2017

Datum                           Wedstrijd                                      Locatie

06 en 07 mei                  Voorjaarswedstrijden                      Zeilcentrum Grou

09 t/m 11 juni                 ONK Hansa Klasse 2017                HRC* Zeewolde

09 en 10 september        Merke Wedstrijden                         Zeilcentrum Grou
*Hansa Regatta Centrum

Zodra er meer informatie over de wedstrijden bekend is, zal deze verschijnen. Als jouw mailadres bekend is bij de klasse dan word je per mail geïnformeerd. Als jouw mailadres nog niet bekend is, mail dan even naar Wilma van den Broek.

Jaarprijs
Vanaf 2017 hebben we een Jaarprijs. Na elk van de bovenstaande wedstrijden worden punten berekend voor de plaatsing via het Oostenrijks puntensysteem. Hierbij gaat het om de meeste punten. In het systeem wordt rekening gehouden eet het aantal deelnemende boten. Als er meer boten meedoen krijg je voor een vierde plaats meer waardering dan wanneer er bv maar vier boten meedoen.

Kennismaking- en Trainingsweekend
In het weekend van 20 en 21 meiorganiseren wij samen met WV Zeewolde en Sailability Nederland een weekend voor iedereen die kan zeilen en graag wil kijken of wedstrijdzeilen iets voor hem/haar is maar ook voor de geoefende wedstrijdzeiler die zin heeft in een weekend wedstrijdtrainingen. Op hetzelfde water wordt een paar weken later het ONK gehouden.

Algemeen
Heb je vragen over wedstrijden, boten of iets anders, mail gerust naar Wilma. Vragen staat vrij!

Internationaal
Natuurlijk zijn er ook wedstrijden in de landen om ons heen en verder weg. Voor meer informatie over deze wedstrijden zie: Internationale Wedstrijden.