Oproep Sinterkl(h)ansa 2020

Kleuren.nu - cadeautjes voor kerst kleurplaten

Omdat ook tijdens het winterseizoen alles anders zal verlopen dan we gewend zijn, is het waarschijnlijk niet mogelijk om opnieuw een spelletjesweekend te organiseren. Daarom is het plan opgevat om met de Hansa klasse Sinterklaas te vieren!

Het idee is om lootjes te trekken met alle betrokkenen die dat willen. Je ontvangt vervolgens het getrokken lootje + een klein verlanglijstje en een kleine beschrijving van je te-verwennen-deelnemer. Je maakt minstens een gedicht of surprise (of beide!) en zorgt dat dit bij jouw deelnemer terechtkomt, in principe per post. We horen graag of je aan een gezamenlijk digitaal uitpakmoment wilt meedoen.

Samenvattend:

  • Maak een verlanglijstje van cadeautjes tussen 8 en 10 euro met een kleine beschrijving van jezelf (zo kunnen ook de nieuwere leden meedoen) inclusief je adres, postcode en woonplaats (je gaat akkoord met het doorgeven hiervan aan een ander Hansa lid voor dit doel), hiervoor volgt een uitnodiging van een lootjes-website als we weten wie er mee doen.
  • Je krijgt een lootje van iemand anders, de adresgegevens verwijder je na het verzenden van het pakje weer.
  • Besteed ongeveer 15 euro aan je cadeautje/surprise inclusief verzendkosten (pakketjes door de brievenbus zijn al vanaf 4 euro met PostNL te versturen, bij DHL verstuur je een pakket vanaf €4,50).
  • Laat het uiterlijk 13 november weten als je mee wilt doen en of je mee wilt doen aan een uitpakmoment door een mail te sturen aan wedstrijden@hansaklasse.nl.
  • Houd rekening met anderen (grappen zijn erg welkom, bedenk wel goed of de ander er ook blij van wordt, want dat is tenslotte het doel).
  • Als je je opgeeft doe je in principe ook mee (want anders zit een ander zonder…).