Wedstrijden 2017

In 2017 hebben we 3 wedstrijdweekenden en 1 trainingsweekend gepland. Verder wordt er lokaal aan wedstrijden mee gedaan, KWV Frisia in Grou en WV Zeewolde

De wedstrijden waar de klasse landelijk aan mee zal doen zijn:
Voorjaarswedstrijden bij KWV Frisia in Grou op 6 en 7 mei
ONK in Zeewolde 9 t/m 11 juni
Merke wedstrijden in Grou 9 en 10 september

Jaarprijs
We gaan dit jaar voor eerst een Jaarprijs uitreiken. De zeiler die over bovengenoemde wedstrijden als eerste uit de bus komt zal de prijs in ontvangst mogen nemen. Na elke wedstrijd komt de uitslag voor de Jaarprijs hier op de site. De stand wordt bepaald d.m.v. het Oostenrijkspuntensysteem. Bij dit systeem wordt rekening gehouden met het aantal deelnemers, hoe meer deelnemers hoe groter de waardering voor winst.

Kennismakings- en Trainingsweekend 20 en 21 mei in Zeewolde
Speciaal voor nieuwe zeilers heeft WV Zeewolde samen met ons en Sailability Nederland dit weekend in het leven geroepen. Het is speciaal voor mensen zonder wedstrijdervaring maar ook voor mensen met ervaring is er genoeg te leren. Iedereen kan meedoen voor €10!
WV Zeewolde heeft dat weekend haar jaarlijkse Open Dag op zaterdag 20 mei. De club krijgt een Liberty, deze wordt dan gedoopt. Verder is dit weekend het Welkom op het Water weekend van het Verbond. Bovendien is mei de maand van de Watersport in de provincie Flevoland.
Heb je interesse voor dit weekend, stuur een mail naar Wilma.
IMG_0117

IMG_0185

IMG_0205