Voorjaarswedstrijden Grou

Op 2 & 3 mei 2020 organiseert de KWV Grou de jaarlijks terugkerende Voorjaarswedstrijden. Inschrijven gaat iets anders dan voorgaande jaren.

Inschrijven

Je kunt je voor deze wedstrijden inschrijven op de website van de KWV Frisia. https://kwvfrisia.nl/inschrijven-voorjaarswedstrijden/
Voor de Hansa klasse geldt dat we zowel zaterdag als zondag 2 wedstrijden achter elkaar zeilen beginnend op het Pikmeer om vervolgens op de aansluitende meren de juiste boeien te ronden en bij het starteiland te finishen.

Zaterdag is onze eerste start rond 11.30 uur en zondag rond 10.30 uur. De wedstrijden duren ca. 1 uur en de route wordt altijd afgekort d.m.v. het tonen van de Friese vlag bij een boei. De details kan je in de wedstrijd bepalingen lezen.

Startlicentienummer

Op het inschrijfformulier moet een startlicentienummer worden ingevuld. Hansa zeilers zijn hiervan (voorlopig) vrijgesteld en met KWV Frisia is afgesproken dat wij hier 00000 (5 keer een nul) invullen.

Zeilnummer en boothuur

Voor inschrijving heb je een zeilnummer nodig. Als je geen boot ter beschikking hebt, kunnen wij die regelen. Huur hiervan bedraagt: €75 voor 2 dagen.
Als je wilt huren, mail dan naar: wedstrijden@hansaklasse.nl   en maak €75 over naar NL31RABO0310033225 ten name van Hansa Klasse Nederland onder vermelding van je naam, boothuur – Grou mei 2020.
Wij verzamelen alle aanmeldingen en huren de boten. Een boot huren voor deze wedstrijden kan tot 15 april.
In de week na 15 april geven wij degenen die een boot gehuurd (en betaald) hebben het zeilnummer van jouw boot voor dat weekend en dan kan je je inschrijven!

Zaterdag eten

Na de wedstrijden op zaterdag willen we graag gezamenlijk eten. Dit zal rond 16u zijn. Wil je mee-eten? Mail dan naar: wedstrijden@hansaklasse.nl  (met aantal personen), dan regelen wij dat er ruimte  is.

Tot slot

Neem je eigen hulp mee. Weet je niet precies hoe je boot moet worden opgetuigd? Op deze site www.hansaklasse.nl  vind je filmpjes onder het kopje Hansa boten (ook handig voor je hulp )

Heb je nog vragen? Stel ze gerust!