Trainingsweekend Sneek 13 en 14 juli 2024

Wij, wedstrijdcommissie Hansa Klasse Nederland, nodigen je uit om met het trainingsweekend van de Hansa Klasse mee te doen. 

Trainer
Christoffel van Hees

Waar
Starteiland Sneek bij de KWS
adres voor de Pont: Kolmarslân 1, 8626 GD Offingawier

Wanneer
Zaterdag 13 en zondag 14 juli

Programma
We starten om 10.00 uur, op zaterdag zullen de zeilers rond 16.00/16.30 uur van het water komen. Als iedereen uit de boot is, vindt er een nabespreking plaats. Ondertussen zullen er een aantal mensen de gezamenlijke maaltijd bereiden zodat er rond 17.00/17.30 uur gegeten kan worden.

Op zaterdag zal er weer om 10.00 uur gestart worden. Wanneer de boten weer aan wal komen zal een beetje gezamenlijk bekeken worden. 

Onderwerpen training
Als je punten voor de training hebt, geef ze in het inschrijfformulier aan. 

Aanmelden voor
Meld je voor zaterdag 29 juni aan!

Een boot huren

Als je geen eigen boot hebt, kijk hier: https://www.hansaklasse.nl/huren-hansa-boten/ En lees alles maar vooral de huurinstructies door alvorens een boot te huren. Let op: het gaat om Wie het eerst komt, het eerst maalt! De aanvraag voor een huurboot moet minimaal 2 weken voor de tijd binnen zijn dus net als het Inschrijfformulier voor  zaterdag 29 juni!

Pontinfo:
https://www.kws-sneek.nl/faciliteiten/pontinfo
Bij grote evenementen heeft het afkopen van de overzettingen nut. Wij zijn nu met te weinig mensen. De pont vaart 13 en 14 juli rond 8.30 uur voor de eerste keer, dit staat nog niet in het schema maar het komt goed. 

Overnachten:
Wij, Hansa Klasse Nederland, huren dit weekend de Roerkoning af. Als je wil overnachten dan dien je, je bij ons wedstrijden@hansaklasse.nl te melden. Je betaald het bedrag van de overnachting dan aan de klasse. In de huurprijs verandert er niks, het blijft gewoon €17,50. Meld je gewoon in de mail en dan komt het goed. 
https://www.kws-sneek.nl/faciliteiten/trainingscentrum-roerkoning